У Львові випробували білоруські автобуси

22 лютого на дорогах Львова протестували роботу великогабаритних білоруських автобусів МАЗ, вартість яких – від 118 тисяч євро за штуку.

Про це повідомляє кореспондент сайту 032.ua із посиланням на прес-службу Львівської міськради.

Зі слів заступника міського голови Львова з питань ЖКГ Сергія Бабака, на ЛК “АТП-1” розглядають різні пропозиції від українських та закордонних виробників. Оскільки у Львові є проблема з транспортом, у місті хочуть якомога швидше придбати 100 великих автобусів. При виборі постачальника транспорту, керуватимуться цінами та якістю машин.

“Вагомою тут є думка водіїв: як вони відчувають техніку, наскільки цей автобус кращий чи гірший, у порівнянні з іншими. Важливо, щоб ми побачили всю техніку з переліку, який ми можемо придбати. А далі два головних чинники – ціна і якість. Також важливі терміни виробництва і постачання автобусів”, – зазначив Сергій Бабак.

Заступник міського голови також додав, що до Львова уже приїжджали представники Черкаського та Чернігівського автобусних заводів, які показували свій транспорт. Сьогодні ж випробували білоруські автобуси МАЗ.

“Дивимось все – українські, турецькі, польські і білоруські автобуси. У всіх є переваги і недоліки. Та це мають аналізувати механіки”, – резюмував Сергій Бабак.

У свою чергу, головний інженер ЛК «АТП-1» Богдан Карпій зауважив, що технічні характеристики автобуса МАЗ відповідають світовим стандартам.

“Я мав можливість побувати у Мінську на заводі і подивитися на виробництво цих автобусів. Роботи виконуються якісно і професійно. Приємно мене здивувала антикорозійна обробка, встановлені агрегати закордонного виробництва – це двигун Мерседес, коробка німецького виробництва. Технічні характеристики також відповідають світовим зразкам. Ці автобуси прості в обслуговуванні. Є нюанси по салону. Та їх можна регулювати”, – розповів Богдан Карпій.

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: