Львів співпрацюватиме з містами Азербайджану

 

21 лютого відбулась зустріч міського голови Львова Андрія Садового з Надзвичайним і Повноважним Послом Азербайджану в Україні Азером Худієвим, під час якої обговорили питання співпраці, зокрема, щодо будівництва нового фонтану, реконструкції площі перед будівлею Оперного театру, будівництва виставкового центру.

На зустрічі були присутні підприємці з Азербайджану, пише прес-центр ЛМР.

«Ми зацікавлені у роботі з вами, ми готові допомагати і співпрацювати. У нас є багато громадських проектів, по яких ми б могли спільно працювати.  Оскільки Львів завжди був містом, яке з’єднує схід та захід, то нас цікавить будівництво виставкових центрів. Ми шукаємо інвестора для будівництва такого центру, оскільки це дало б можливість представляти у Львові різні міста й країни», – зазначив Андрій Садовий, міський голова Львова.

Як під час зустрічі зазначив Азер Худієв, Надзвичайний і Повноважний Посол Азербайджанської Республіки в Україні, Азербайджан готовий до співпраці з містом Львовом. Зокрема на зустрічі обговорили інвестиційні проекти, ІТ сферу, історичну частину міста, проекти у сфері газопостачання та теплопостачання.

Нагадаємо, торік за фінансової підтримки Посольства Азербайджанської Республіки в Україні відремонтовано та обладнано офтальмологічний кабінет поліклінічного відділення  №1 Комунального підприємства Львівська 1-а міська клінічна лікарня ім. Князя Лева, що на вулиці Лемківській, 28.

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS
Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: