У прокат вийшов довгоочікуваний фільм “Міф” про Василя Сліпака

У прокат вийшов документальний фільм про співака Василя Сліпака, який загинув на Донбасі. Це нова робота Леоніда Кантера та Івана Яснія про життя та смерть добровольця. Робота над фільмом тривала 17 місяців.

Про це інформує кореспондент 24 каналу Олексій Годзенко.

Це не просто фільм в класичному розумінні. Він ще з анімацією, якою займався відомий музикант Юрко Журавель. За його словами, це складна робота, проте результатом він дуже задоволений. Він жартує, що важко працювати з творчими людьми і з режисерами.

Іноді доводилося починати мультиплікаційні відривки з нуля. Було трохи важко. Але, знову ж таки, я їх одночасно люблю і ненавиджу, – додав Журавель.

Серед тих, хто завітав на прем’єру – бойові побратими “Міфу”, дехто з них приїхав з передової.

“Львів є великою частиною нашого фільму. У нашому фільмі три частини – Львів, Париж та фронт. Це була дуже складна робота. Ми почали її власним коштом та з власної ініціативи. Ми отримали відео від дуже великої кількості людей. Його було так багато, що ми зрозуміли, що проект має бути більшим,” – зазначив режисер Леонід Кантер, передає “Україна молода”,

Після чого оголосили збір коштів, щоб залучити необхідних фахівців. Згодом команда виграла пітчінг Держкіно.

Про те, як оперний співак вправно поводиться з кулеметом і хто він був в житті можна подивитися в кінотеатрах України від четверга, 8 січня.

Підписуйтеся на наш: Telegram – “LEMBERG NEWS”  Twitter – LEMBERG NEWS

Поділитись цим у соцмережах!
%d блогерам подобається це: